• AJANKOHTAISTA

21.4.2017

Uusi 36m Putzmeister -pumppu

Kalustomme monipuolistui entisestään uudella Mercedes-Benz -alustaisella 36m puomilla Putzmeister -betonipumpulla. Kone vaatii puomin pystytykseen vain 8,5m tilan, mutta sen 35,6 metrin pysty-, ja 31,4 metrin vaakaulottuvuudella kyetään silti hoitamaan mitä vaativimmatkin valut. Koneen pumppausteho on 120m3 / h.

 

 

 

 

28.2.2017

Uusi 42m pumppu liittyi kalustovahvuuteemme

Kalustomme vahvistui vuoden 2017 helmikuussa uudella 42m puomilla varustetulla Putzmeister – pumpulla. Kone tulee vahvistamaan pidemmällä ulottuvuudellaan monipuolista kalustovalikoimaamme. 4 -osaisella Z-puomistolla varustettu kone aukeaa ahtaassakin paikassa ja se voidaankin pystyttää lähes samaan tilaan 37m puomikone. Koneen pumppausteho on 150m3 / h.

 

 

22.6.2016

Keskikuljetus keskittyy betoniliiketoimintaan – perinteikäs Ralento-nimi uudelleen käyttöön

Keskikuljetus Oy:n kiviainesliiketoiminta ja verkkotunnus www.hiekkaa.fi myytiin kesäkuun alussa tehdyllä liiketoimintakaupalla Uudenmaan Imupalvelu Oy:lle. Keskikuljetus jatkaa kuljetusliiketoimintaansa keskittyen betonipumppauksiin ja –kuljetuksiin. Suoritamme myös lumenajoa ja toimitamme vaihtolavoja. Ralento harjoitti aiempina vuosikymmeninä mm. jätehuolto-liiketoimintaa, joka myytiin WM-jätehuollolle vuonna 1992. Ralento on ollut siitä alkaen Keskikuljetuksen aputoiminimi.

 

1.12.2015

Neljä uutta Baryval -betonisäiliöautoa Suomeen uudella toimituskonseptilla!

Keskikuljetus Oy:n sisaryritys Pestimo Oy (Jukka Horkka) ja Kuljetus Sundell Oy (Mika Sundell) ovat lokakuussa 2015 allekirjoittaneet sopimuksen neljän betoninkuljetusauton toimittamisesta Kuljetus Sundell Oy:lle. Laadukkaat Baryval betonisäiliöt asennetaan Zaragosassa Serviplem SA:n omilla tehtailla Volvon toimittamille alustoille.

Yksi toimitettavista autoista varustetaan myös Theamin uudentyyppisellä hydraulisella rännillä. “Neljän uudelle alustalle rakennettavan betoniauton luovuttamisesta tehtyä sopimusta voidaan pitää alalla merkittävänä”, toteaa Keskikuljetus Oy:n sekä Pestimo Oy:n toimitusjohtaja Jukka Horkka.

 

 


Me

Tutustu henkilökuntaamme.

PYYDÄ TARJOUS

Sähköisellä lomakkeellamme.