Keskikuljetus on nyt Ralento Oy

– BETONINLUJAA PALVELUA YLI 70 VUOTTA

Kuljetusliike Ralento perustettiin vuonna 1945 tuottamaan monipuolisia kuljetuspalveluja pääkaupunkiseudun sodanjälkeiseen jälleenrakentamiseen.  Yhtiöstä kehittyi vuosikymmenten aikana merkittävä jätehuoltoyhtiö. Jätehuoltoyhtiönä se hankki vahvan markkina-aseman pääkaupunkiseudulla.

Ralennon toiseksi merkittäväksi liiketoiminta-alueeksi kehittyi betoninpumppaukset ja -kuljetukset.

Vuonna 1992 jätehuolto-liiketoiminta myytiin kansainväliselle WM-yhtiölle. Liiketoimintakaupan jälkeen betonin pumppauksia ja kuljetuksia jatkettiin vuonna 1986 omistukseen hankitun Keskikuljetus Oy:n nimissä.  Ralento merkittiin tässä yhteydessä Kaupparekisteriin Keskikuljetuksen aputoiminimeksi.

Kunnioittaaksemme Ralennon yli 70 vuoden mittaista historiaa olemme päättäneet muuttaa Keskikuljetus Oy:n nimen Ralento Oy:ksi. Nimenmuutos on merkitty Kaupparekisteriin 21.03.2019, josta päivästä alkaen jatkamme pääkaupunkiseudun rakentamista pumppaamalla ja kuljettamalla betonia Ralento-brändin alla.

 

PALVELEVA PERHEYRITYS, JOLLA ON KASVOT – UUSI SUKUPOLVI JOHTOON

Ralento on ollut koko olemassaolonsa ajan vahva perheyritys.  Sen toiminnassa on ollut mukana pitkään kolmas sukupolvi, joka ottaa nyt uutta vastuuta myös yrityksen johtamisesta; Sanna Trontin nimitys Ralennon toimitusjohtajaksi on merkitty Kaupparekisteriin samana päivänä, kuin nimenmuutos Ralennoksi.  Pitkään yhtiön toimitusjohtajana ollut Jukka Horkka jatkaa edelleen Ralennon hallituksen puheenjohtajana ja on mukana myös operatiivisessa toiminnassa muun muassa pumppaus- ja kuljetuspalveluiden myynnissä ja asiakkuuksien hoidossa.

 

AMMATTITAITOINEN JA KOKENUT HENKILÖSTÖ

– Meitä arvostetaan luotettavana ja osaavana yhteistyökumppanina, jolla on ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Tämän vuoksi olemme saaneet olla rakentamassa pääkaupunkiseutua kymmenissä merkittävissä rakennushankkeissa jo vuosikymmenten ajan, toteaa Sanna Tronti.

– Olen ylpeä, että saan ottaa vastaan perinteikkään perheyrityksen viestikapulan isältäni, jatkaa Sanna Tronti.

 

LISÄTIETOJA TIEDOTTEESTA:  

Sanna Tronti
040 523 2174
sanna.tronti@ralento.fi

Jukka Horkka
0400 441 274
jukka.horkka@ralento.fi